FAQ for bestilling fra webbutikken

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene. Er det noe annet du lurer på, send oss en e-post, eller bruk skjemaet på kontaktsiden.

BESTILLING

Hvor lang tid tar det fra jeg har bestilt, til jeg mottar varene?

Til vanlig sender vi ut bestillinger samme dag, eller senest dagen etter vi mottar ordren. I tillegg må du beregne Postens framsendingstid. Dette tar utenom høytidene 1 -3 dager, litt avhengig av hvor du bor i landet.

Hvor mye koster frakten?

Ved bestilling gjennom webbutikken er det en fast pris på frakt, kr. 69,- inklusive mva. Når du bestiller via e-post vil du betale postens takster + pakking og embalasje.

Har dere noen butikk, eller utsalgssted der jeg kan kjøpe/hente varer?

Nei desverre, det har vi ikke. Men skulle det haste, så send oss en e-post, så skal vi prøve å finne en løsning på det.

Hvilket filformat er best ved bestilling av kort og billedbøker?

Vi tar de fleste filformater som f.eks JPG, PDF, AI osv. Men husk at det ferdige resultatet aldri blir bedre enn kvaliteten på de filene du sender oss. Så husk god oppløsning.
Merk at filer produsert i Word, Powerpoint og liknende tekstbehandlingsprogrammer kan ikke brukes som trykkfiler.  Vi anbefaler at du i så fall konverterer disse til PDF format før du sender dem til oss.

Hva menes med "God kvalitet på bildene"?

Til våre billedbøker og postkort ønsker vi oss bilder på ca 1500 x 1500 px i 300 dpi. (3 – 4 MB og større). Men det går ofte med mindre bilder. 
Hold deg unna bilder som ligger ute på nettet. De er som oftes i 72 dpi. Dette fungerer fint på skjerm, men på trykk blir det kornete. Husk at det ferdige resultatet aldri blir bedre enn de filene du sender inn.

Kan dere hjelpe meg med å redigere/beskjære bilder?

Ja, vi hjelper deg gjerne med redigering av bilder. Send oss en epost og forklar oss hva du ønsker at vi skal gjøre.

Hvilke type papir bruker dere og er det miljø sertifisert?

I all hovedsak bruker vi papir fra Lessebo Bruk. De ligger i Småland i Sverige. Alt papir her i fra er miljø sertifisert og CO2 nøytralt. Du kan lese mer om Lessebo bruk her: https://lessebopaper.com/ .

Hva slags trykk leverer dere?

Alle trykksaker levert i fra oss er produsert digitalt. Fargeavvik ved nyopptrykk kan derfor forekomme.
Merk at de fargene du ser på din egen skjerm ikke nødvendig vis vil samsvare helt med fargene på trykksakene levert i fra oss. Dette skyldes ulik kalibrering og er ikke grunnlag for reklamasjon. I de tilfellene der fargegjengivelsen er viktig for deg, må du ved bestilling gjøre oss oppmerksom på dette. På forespørsel vil vi da sende kunden en trykkprøve i posten som viser de fargene vi vil levere. Se mer om dette i våre kjøpsbetingelser pkt. 5

Handlekurv

Nyhetsarkiv – Blogg

Nyhetsbrev

Her kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt