Kontakt & FAQ

Klaus Hennum Produksjon AS er et lite firma som holder til på Sagene i Oslo. Mange kjenner oss tidligere som Norges største produsent av av buttons og navneskilt. Etter en liten pause har vi nå tatt opp igjen dette og kan nå levere buttons, navneskilt, samt deler og maskiner for egen buttonsproduksjon.

Vi produserer buttons fra 24 til 99 mm, både runde, ovale, kvadratiske og rektangulære. Vår produksjonstid er til vanlig 1 – 3 virkedager. Vi ønsker alle type oppdrag der kvalitet kan stå i fokus og hvor vi kan jobbe sammen med kunden for å lage det beste resultat. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så vi kan fortelle mer om hva vi kan bistå med.

Ønsker du kontakt med Klaus Hennum Produksjon AS, nås vi på  telefon 901 07 177 . Kontortid mandag til fredag mellom kl. 09 – 16.

Du kan alltid sende oss en e-post som vi gjør vårt ytterste for å besvare så raskt vi kan: post@khp.no

Verksted/henting:
Henting etter avtale på adressen under. 

Post/varelevering:
Vøyensvingen 19, 0458 Oslo

Org. nr.:
987 865 792 mva

Du kan kontakte oss ved å sende inn skjemaet.

FAQ

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene. Er det noe annet du lurer på, send oss en e-post, eller bruk skjemaet.

Hvor lang tid tar det fra jeg har bestilt, til jeg mottar varene?

Til vanlig har vi to til tre dagers produksjonstid etter godkjent trykkfil er levert. Men vi kan levere raskere om det lar seg gjøre. Dog forutsetter det at vi har aktuelle varer på lager og nødvendig produksjonskapasitet.
I tillegg til produksjonstiden må du beregne Postens framsendingstid. Dette tar utenom høytidene 1 -3 virkedager, litt avhengig av framsendingsmåten og hvor du bor i landet.
I Oslo kan vi om ønskelig sende ut orden med budbil så snart den er ferdig produsert. Du kan også hente den her i vårt verksted på Sagene.

Hvor mye koster frakten?

Prisen på frakt avhenger av vekt, tid og framsending (Bedriftspakke, Norgespakke, brev). Vi bruker både Posten/Bring og lokal budservice, alt etter hva kunden måtte ønske. Vanlig pris vil ligge på mellom 150,- og 250,- kr. Ta gjerne kontakt med oss å få en fast pris på frakten.

Har dere noen butikk, eller utsalgssted der jeg kan kjøpe/hente varer?

Vi har ingen butikk, men det er mulig å hente varene i vårt verksted på Sagene i Oslo. Vi kan også sende ut bestillingen med en budbil om det skulle være ønskelig. Ved henting på verkstedet er det fint om du på forhånd avtaler tidspunkt.

 

Hvordan desiger/utformer jeg en button?

Skal du selv lage en trykkfil for buttonsproduksjon må motivet du skal bruke være utfallende. Det vil si at motivet/bakgrunnsfargen har en større diameter enn det ferdige produktet. Dette er fordi trykket skal bøyes rundt kanten på buttonen.
Vi ønsker derfor 5 mm utfall på alle trykkfiler. For en 55 mm button betyr det 65 mm trykkflate.

Når det gjelder tekst og motiv er det viktig at du trekker det litt vekk fra kanten (2-3 mm), da buttonen krummer seg og skrift helt ute på kanten synes dårlig.

Husk at det ferdige resultatet aldri blir bedre enn kvaliteten på de filene du sender inn. Husk god oppløsning (300 dpi).

Du finner mer informasjon i menyen under Design/Maler

Trenger du hjelp til utforming/design? Ta kontakt med oss – Vi hjelper deg gjerne.

Hva bør jeg vite når jeg skal bestille navneskilt?

Først og fremst må du bestemme deg for hvilken størrelse du skal bruke. Et navneskilt skal være lett å lese, så du bør ikke ha med for mange andre detajer som kan stjele oppmerksomheten. Spesielt gjelder dette på de mindre størrelsene.
De fleste som bestiller button som navneskilt bruker runde 55 eller 63 mm. Mange benytter seg også av de rektangulære. De måler 76 x 53 mm.  Alle typer leveres med standard nålefeste. Du kan også få med magnetfeste for tøy, eller klype.
Hvis du selv skal levere ferdig trykkfil til oss med alle navnene inkludert, er det viktig å huske på utfall (5 mm) og at navnene ikke står for langt ut i mot kanten.
Vi kan også hjelpe deg med dette. Både til utformingen av designet, men også til å sette inn navnene på de enkelte navneskiltene.
Ved levering av navn til navneskilt ønsker vi dette i excel format.
Har du fler spørsmål, kontakt oss gjerne på telefon 901 07 177 (09-16) eller e-post post@khp.no

Hvilket filformat er best ved bestilling av buttons og navneskilt?

Vi tar de fleste filformater som f.eks JPG, PDF, AI osv. Men husk at det ferdige resultatet aldri blir bedre enn kvaliteten på de filene du sender oss. Så husk god oppløsning.
Merk at filer produsert i Word, Powerpoint og liknende tekstbehandlingsprogrammer kan ikke brukes som trykkfiler.  Vi anbefaler at du i så fall konverterer disse til PDF format før du sender dem til oss.
Navn til navneskilt skal leveres i excel format. Husk å les korrektur.

Selger dere buttonsmaskiner og deler?

Ja, vi selger både buttonsmaskiner og deler. Vi har følgende størrelser for salg: 24, 32, 37, 42, 55, 63 og 75 mm.

Se i menyen under “Produkter”. Der vil du finne “Deler & Maskiner”

Ved bestilling bruk bestillingskjemaet og skiv i feltet for merknader hvilken størrelse og hvor mange deler du ønsker.

Selger dere kjøleskapsmagneter?

Ja vi selger også kjøleskapsmagneter. For tiden har vi to størrelser inne, men vi planlegger å få flere i løpet av kort tid. Se i menyen under Produkter

Ved bestilling bruk bestillingskjemaet og skriv i feltet for merknader hvilken størrelse og hvor mange deler du ønsker.

Har antall farger på trykket noe å si for prisen?

Nei, det er samme pris uansett antall farger da dette trykkes digitalt.

Jeg har flere buttonsdesign - Hvordan påvirker det prisen?

Antall design påvirker ikke stk. prisen, men vi har en minstepris på kr. 200,- eks. mva.
Har du flere design så øker minsteprisen med kr. 100,- eks. mva. pr. design. Har du f.eks tre ulike design blir minsteprisen kr. 400,- og for fire ulike kr. 500,- .

Har du mange ulike design du ønsker å få produsert? Ta kontakt med oss så lager vi en spesialpris på dette:)

Kan dere hjelpe meg med utformingen/designen?

Ja, vi hjelper deg gjerne med utforming/design. Skriv i bestillingen, eller send oss en epost og forklar oss hva du ønsker at vi skal gjøre.

Hjelp til utformin/design koster fra kr. 160,- eks mva (kr. 200,- inkl mva).

Hva slags trykk leverer dere?

Alle trykksaker levert i fra oss er produsert digitalt. Fargeavvik ved nyopptrykk kan derfor forekomme.
Merk at de fargene du ser på din egen skjerm ikke nødvendig vis vil samsvare helt med fargene på trykksakene levert i fra oss. Dette skyldes ulik kalibrering og er ikke grunnlag for reklamasjon.
I de tilfellene der eksakt fargegjengivelse er viktig for deg, må du ved bestilling gjøre oss oppmerksom på dette. På forespørsel vil vi da sende deg en trykkprøve i posten som viser de fargene vi vil levere. Se mer om dette i våre kjøpsbetingelser pkt. 5.

Hva gjør Klaus Hennum Produksjon for miljøet?

  • Vi er bevist i bruk av alle typer ressurser og sparer der det er praktisk mulig. F.eks vi prøver å unngå prøvetrykk og lager aldri flere eksemplarer enn det kunden bestiller.
  • Vi resirkulerer det som er mulig å resirkulere av plast, metall og papir. F.eks feilproduserte buttons blir tatt i fra hverandre og plast, papir og metal blir separert for senere og bli levert til resikrulering.
  • Vi bruker all pappemballasje flere ganger der det er mulig. F.eks esker med varer vi har kjøpt inn, blir brukt på nytt til å sende ut ferdige produkter til kundene
  • I den grad det er praktisk mulig bruker vi varesykkel ved levering til kunder/posten i Oslo. Vi har egen varesykkel og bruker den så ofte som mulig.